AttaPoll Genuine Reviews Paid Survey App

By • Last Updated

WHAT DO YOU MEAN BY ATTA POLL?

Atta poll A genuine review paid survey app in the world. This company registered in ENGLAND. It connects a huge range of companies and organization which are looking for your frank opinion and reviews to get their best selection of new to develop products and best services. Atta poll is a mobile app that pay users to finish or complete short surveys on mobile. It is a convenient mobile app to take a short survey and get a reward through Paypal. It is the best survey site why because the payment process is very fast and convenient and you will receive your money within two to three days through Paypal to your bank account.

ATTA POLL GENUINE REVIEWS PAID SURVEY APP

HOW TO BE A MEMBER OF ATTA POLL ?

At first, you go to the play store and download the Atta poll App. Very quick and simple process to login in to Atta poll. You just give your EMAIL – ID and sign up through the google account. One verification code is sent to your register EMAIL – ID you should have to put your verification code and submit. Your Atta poll account is successfully logged in.

You Can Directly Download the Attapoll App By Clicking The below Button

This information is mandatory that you should only fill up the city, gender, age and qualification. Next section you open your Atta poll account and go to the setting. Here you give your data. This information is mandatory-you should only fill up the city

  1. EMAIL ID- Already given before
  2. YOUR PROFILE- No need to complete
  3. SURVEY FREQUENCY- As many as possible
  4. MAXIMUM LENGTH- Any length
  5. LOCATION- ENABLED

WANT MORE PAYTM CASH BY SURVEYS TRY : Best survey site in India

HOW ITS TRIGGERING SURVEYS?

Atta poll automatically detects your location so don’t give wrong data. Basis of your location and your primary profile data you will get your surveys. One most important thing is that while you get a survey you will get a notification but sometimes you will not get any notification from Atta poll. So that after 10 to 20 minutes you have to open your Atta poll app and refresh this page. If any survey is available there you will find it. One another thing is that when you get the survey as soon as possible to try to click and enter this survey otherwise you will be disqualified.

Attapoll survey trigger with star

ATTA POLL SURVEY COMPLETION PROCESS AND MEANING OF FIVE STARS?

When you get the survey here two things are mentioned there first thing minute it means how much time it will take to complete and second thing is that stars you will get five stars in every survey that is the possibilities to complete OR crack the survey if your five star looks completely blue it means that there is 100% chance to complete it.

Attapoll survey review with completion

If your five star looks half blue it means that there is a 50% chance to complete it. Sometimes you get one star completely blue out of five stars it means that there is 10% chance to complete it. But one horror situation is that when your one-half star looks blue it means that there is a 5% chance to complete it. Then after it depends upon you how you will crack the survey. Overall it is not difficult to complete the survey. you will get the survey by a dollar ( $ ). just like 0. 68$, 0.43$ 0.25$…………… But when you get the surveys from 0.01$ it means that this the profile survey means it’s all about you.

REFERRAL PROGRAMME TO EARN MORE?

You will refer to your family, friends and colleagues and earn $ 0.61 in every valid referral to a AttaPoll genuine review paid survey app. But you will get your reward $ 0.61 when your family, friends and colleagues complete at least three valid surveys. Please don’t including the profile surveys like $ 0.01.

Attapoll Survey Referral Bonus

OUR REFERRAL LINK : JOIN AS A REFERAR BY US & GET ASSURE REWARD

Simply open your Atta poll app and goto this section ”Invite friends” and share your unique referral via WhatsApp, Share me, Gmail, Messaging, Messenger, Newsfeed or Notes.

HOW TO REQUEST A PAYMENT FROM ATTA POLL?

Three types of payment methods are available Paypal, Donate, Ethereum

  1. PAYPAL

Minimum withdraw limitation is $ 3.00 When your balance reach to the $ 3.00 you will withdraw your money through the Paypal account. After 5 to 6 minutes you will get a notification through your EMAIL – ID

2. ETHEREUM –

Request for ETHEREUM payment you need US$10.00 for withdraw.

3. DONATE-

If you choose this method you will not get any money because in this donate option you will donate a charity, NGO, and any other organization funds. Here no minimum and the maximum value is there. How much you want to donate you can give.

ATTAPOLL- SURVEY ISSUE DISCUSSION

1. Why The company conducting the survey disqualified you?

Ans- You will be disqualified for many reasons such as you demographic not suits for the survey, sometimes you give a wrong response to the survey, sometimes they have reached their quota it means that they receive enough response from the specific target group, sometimes you will be disqualified at the end of the survey due to filling up the wrong information.

2. Sometimes you got the notification but there was no survey is available for you.

Ans- Why because some surveys are suddenly fill up by some people in this type of situation you will not get survey the survey will vanish or disappear. So you should try to click the survey as soon as possible.

3. Why the click on survey says Survey is not available.

Ans- Sometimes some targeted demographic age groups attend this survey very fast and they get enough response from their side in this situation you will found this type of problem.

4. After finish the survey you will not get your incentive money.

Ans- Some times after completing the survey you will not get your money because while you fill-up the survey you give the wrong information which does not fits their criteria.

Some times your points will not be credited while you completing the survey because sometimes which company provided the survey not immediately declared that you finish the survey. So don’t be panic your incentive points will be added to your wallet with in 10 to 12 hours.

5. Attapoll Bad request.

Ans– Sometimes while you click the survey it is written Bad request it means your internet speed is not good.

6. Attapoll Good will.

Ans– Sometimes for your better performance you will get reward points. For your Goodwill you have receive _____ amount which is a really very exciting moment for you.

If you have another queries you have to go on the help section and choose i have another question and write your issue and submit.

WHY ATTA POLL NEED LOCATION ?

Some surveys are based on targeted specific locations. Those users are complete who belong to this locality in that case they send their specific surveys to this location. If you are chosen from one of them you are the lucky one. If you will off your GPS location you will not get the survey.

HOW TO DELETE ATTA POLL ACCOUNT ?

Ans: When you want to delete your account from atta poll you go to the settings and click on Delete account. Your account will be deleted.

How To Contact AttaPoll Customer Support?

Ans: Its very easy to contact them, since this attapoll is a very good multinational company so you can raise your issue easily , They will reply to your quesry within 24hours with a proper resolution.

AttaPoll Customer Support

For this Open your App -> Click on Left Side 3line -> Help -> I want to complain about a specific survey(Found at the last of the screen)

Earn More Try This: Rakuten Insight Filled Short Survey & Earn

ATTAPOLL PAYMENT PROOF FROM PAYPAL

Here we have attached our first payment proof which we got recently from attapoll to our paypal account, You can crosscheck the same so that you will faith on the paid survey company like attapoll which is a AttaPoll genuine review paid survey app, After we received this payment we have created this post since we found this app is a genuine app with good reviews also have a awesome customer support.

Attapoll payment proof from paypal

Hence after received of this payment only we have found this app is very helpfull for those who really wants to earn money by sitting at your home by simply filling the survey with honest opinion thats why we called it AttaPoll genuine review paid survey app. If you have any issue or concern you can ping it ion the comment section to help you.

5/5 - (1 vote)

Review & Discussion

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.